afbeelding over life coaching

Je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van coaching via het concept jouwminuut.nl. Ik ben een NOBCO/EMCC gecertificeerd coach/Loopbaancoach, Stress- en Burn-out coach en Personal coach. Op basis van mijn jarenlange ervaring kan ik jou verder helpen in het maken van de keuzes. Hieronder tref je de mogelijkheden aan waarvoor je in contact met mij kan komen.

Loopbaancoaching

Zit je vast in je werk? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of moet je helaas om wat welke reden dan ook je huidige baan verlaten? Met behulp van loopbaancoaching help ik je te zoeken wat het beste bij jou past!

Life coaching

In ons leven hebben we te maken met veel gebeurtenissen die invloed hebben op jou als persoon. Met life coaching help ik je hierin de juiste balans te vinden.

Online coaching

Online coaching kan worden gebruikt voor alle varianten die ik aanbied. Ik stel dan samen met jou een plan op en we werken aan de hand van reguliere sessies naar een oplossing.

Naast bovenstaande coaching kan je ook terecht bij mij voor de volgende vormen van coaching:

  • Reintegratie coaching
  • Personal coaching

Veranderen begint bij jezelf en niet bij een ander

Voor een aangepast traject op het gebied van coaching kan je vrijblijvend contact met mij opnemen om de mogelijkheden door te spreken.