Mijn naam is Marjolein Woudsma, getrouwd en woon samen met mijn man en 2 dochters in Huizen. Na bijna 22 jaar werkzaam te zijn geweest als HR adviseur bij een internationaal beveiligingsbedrijf was voor mij de tijd rijp om mijn droom na te jagen. Een eigen coachingspraktijk!

In mijn werk heb ik veel gesprekken gevoerd en adviezen gegeven aan medewerkers en management en kwam ik erachter dat 1-op-1 begeleiding mij het meeste aansprak. Ik heb veel ervaring in coaching op gebied van duurzame inzetbaarheid, reintegratie, loopbaan en mediation bij conflicten. Daarnaast heb ik trainingen gegeven zowel individueel als in groepsverband.

Ik heb HBO Personeel en Arbeid gestudeerd en een aanvullende studie Technische bedrijfskunde met afstudeerrichting Integraal Arbomanagement. Omdat ik leren leuk vind heb ik de afgelopen jaren mijzelf middels thuisstudies verder ontwikkeld in cognitieve gedragstherapie, mediation, loopbaancoaching en life coaching. Met deze opleidingen heb ik genoeg bagage om jou te helpen het beste uit jezelf te halen op zakelijk of privé gebied.