CV Check basis

Als je met je CV eruit wilt springen voor de recruiter dan is het zaak dat je zeker weet dat je CV voldoet aan alle componenten om eruit gehaald te worden.

Laat mij door middel van een check er met een kritische blik naar kijken dan weet je zeker dat je CV up to date is.

Wat doe ik bij een CV check?

  • Een grondige scan op je gehele CV
  • Tips om je CV nog beter te maken
  • Spellings- en layout check
  • Check op volledigheid en leesbaarheid
  • Schriftelijke feedback binnen 48 uur

Prijs   € 45,-

Bij feedback binnen 24 uur graag even telefonisch/ whatsapp contact, hier geldt toeslag van €15,-

CV Check uitgebreid

Zelfde als CV basis maar met uitbreiding van vooraf een half uur telefonisch/online contact zodat besproken wordt voor welke functie je wilt solliciteren etc., en na de controle nog een keer telefonisch contact om de verbeteringen door te spreken en definitieve aanpassingen te maken.

 Prijs € 90,-

CV en motivatiebrief uitgebreid

Zelfde als CV check uitgebreid alleen doe ik naast de CV ook je brief onder de loep nemen en hebben we telefonisch contact.

Prijs € 125,-

Sollicitatiepakket

Bij dit pakket gaan we van begin tot einde van je sollicitatie onder de loep nemen. We starten met het doornemen van je CV en motivatiebrief en daarna gaan we je voorbereiden op het gesprek. Niet alleen oefenen we met vragen maar ook kijken we naar de eerste indruk die telt.

Dit pakket bestaat uit 2 x half uur online gesprek over je brief en CV en nog een uur online voor het oefenen van je gesprek.

Prijs: € 250,-

Sollicitatietraining 2 uur

Tijdens deze training gaan we kijken naar je competenties die je kan gebruiken bij je sollicitatie. Vooraf maak je daarvoor een online competentietest, die koppel ik aan begin van de training terug waarna we aan de slag gaan met het oefenen van je gesprek.

Prijs: € 325,- (inclusief competentietest en terugkoppeling)

Sollicitatietraining halve dag

Naast je competenties, waarvoor je vooraf een online test maakt kijken we bij deze training ook hoe jij in je kracht kan staan en hoe je je kan onderscheiden van andere sollicitanten. Daarnaast bereid ik je voor op het (online) sollicitatie gesprek en oefenen we veel.

Prijs: € 550,- (inclusief competentietest en terugkoppeling)

Loopbaancoachingstraject

Ben je toe aan een andere baan omdat je huidige werk je niet meer energie geeft? Of moet je gedwongen op zoek naar een andere baan? Of ben je toe aan de nieuwe stap maar weet je niet goed hoe je dat wilt aanpakken of waar te beginnen?

Als enthousiaste en energieke loopbaancoach help ik de gemotiveerde kandidaat die op zoek is naar verandering, plezier, en vooral persoonlijke groei in 6 gesprekken ontdekken hoe hun ideale baan eruit ziet en hoe ze deze droom kunnen verwezenlijken. Je zal zien dat dit je als mens gelukkig maakt zowel op je werk als in je privé leven.

Prijs: € 750,-

Extra informatie

De gesprekken kunnen zowel fysiek als online worden gehouden. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.