Op zoek naar een training voor jezelf of voor het team waar je leiding aan geeft? Ik bied verschillende mogelijkheden, hieronder staan er 2 genoemd maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden zoals: vergroot je zelfvertrouwen, profileren en zichtbaarheid, talent en drijfveren. Mogelijkheden genoeg, neem contact op wat ik kan betekenen voor jou of voor je afdeling/bedrijf.

Weer met energie aan het werk

Ben je de laatste tijd kortaf, of ga je met minder plezier aan het werk? Ben je vaak moe? Doe dan de Training energie weer aan het werk. Door deze training ga je leren waar je stress vandaan komt en hoe je deze kan verminderen. Iedereen ervaart wel eens stress, maar als dit zo ver oploopt dan werkt dit ook door in hoe je bent op je werk maar ook privé.

Door deze training die uit een aantal sessies bestaat zorgen we ervoor dat je weer je balans vindt en met plezier aan het werk gaat maar ook thuis weer ontspannen bent.

Teamtraining

Voor bedrijven en teams van bijvoorbeeld verenigingen geef ik diverse trainingen. In overleg met de wens van het team ontwikkel ik een training op maat. Aan de hand van persoonlijkheidstesten kijken we waar de kwaliteit in een team zit en hoe haal ik als manager meer uit mijn team?

Trainingen kunnen zowel individueel als in-company worden verzorgd. Het is mogelijk trainingen online te volgen.